Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Best Free Antivirus Software / Καλύτερο δωρεάν Antivirus




Στο internet κυκλοφορούν πολλά δωρεάν προγράμματα Antivirus, και η επιλογή ενός από αυτά δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα πρέπει να συνδυάζουν, πέρα από την ανίχνευση όσο το δυνατό περισότερων απειλών, τοσό στην ευχρηστία όσο και το να ειναι ελαφρία στη κατανάλωση πόρων από τον υπολογιστή μας.

Παρακάτω σας παρουσίαζω αυτά που κατά την γνώμη μου είναι τα καλύτερα:




1. Avast!











Το Avast πιστεύω πως είναι ενα το πιο ολοκληρωμένο δωρεάν antivirus. Το Avast! εκτός από προστασία για ιούς και malware, προσφέρει προστασία ενάντια στα trojans και spyware.
Download Avast Free


2. AVG Free









To AVG είναι το δημοφιλέστερο δωρεάν antivirus και παρέχει πλήρη προστασία από ιούς και malware και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα εμπορικό πρόγραμμα antivirus.
Download AVG Free


3. Avira Free










To Avira είναι ένα αρκετά φιλικό προς τον χρήστη και ελαφρύ antivirus.
Download Avira Free


4. Microsoft Security Essentials











To Microsoft Security Essential της Microsoft είναι ένα ακρετά καλό Antivirus, αρκετά ελαφρύ και για παλιότερα συστήματα και ιδανικό για αρχάριους χρήστες.
Download Microsoft Security Essentials


5. Panda Cloud AntiVirus










To Panda Cloud Antivirus δεν τρέχει στον υπολογιστή σας αλλά στο σύννεφο (cloud). Σας προστατεύει μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο internet αλλά δεν δεσμεύει πόρους από το σύστημά σας. Είναι κατάλληλο για παλιούς υπολογιστές με επαρκή σύνδεση στο internet αλλά και για netbooks όπου τα χαρακτηριστικά τους δεν επιτρέπουν την ομαλή χρήση ενός antivirus.
Download Panda Cloud AntiVirus