Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

NirLauncher - NirSoft freeware utilities all in one


Αν ασχολείστε σοβαρά με τους υπολογιστες και τα δίκτυα θα γνωρίζετε ισως τις freeware εφαρμογές που δημιούργησε ο Nir Sofer (http://nirsoft.net/) οι οποίες βοηθούν τα μέγιστα στους τεχνικούς υπολογιστών, διαχειριστές πληροφοριακών συστημάτων κ.α.

Οι εφαρμογές αυτές στο site http://nirsoft.net ειναι μεμονομένες αλλά τωρα έρχουμε την δυνατότητα να συνδυάσουμε όλα τα πρακτικά εργαλεία συστήματος της NirSoft σε μια εφαρμογή.

Για να την κατεβάσετε απλά επισκευθείτε το http://launcher.nirsoft.net/

Οι εφαρμογές του καλύπτουν:

Ανάκτηση κωδικών (password recovery) από δημοφιλείς εφαρμογές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Outlook Express, Mozilla Thunderbird κ.α.), από προγράμματα instant messaging (Yahoo Messenger, MSN Messenger, Trillian), από συνδέσεις dial up (VPN και Internet – λειτουργεί και στα Win2K/XP) κ.α.

Εργαλεία δικτύου (sniffing, έλεγχος ανοικτών θυρών TCP/IP, πληροφορίες σύνδεσης WiFi κ.α.)

Εργαλεία που σχετίζονται με το Internet (προβολή πρόσφατων αναζητήσεων σε Google, Yahoo και MSN, αντιγραφή αρχείων video από την προσωρινή μνήμη – cache του browser κ.α.)

Εργαλείο εκτέλεσης εντολών (command line) όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε διάφορες εργασίες (κλείσιμο / επανεκκίνηση υπολογιστή, άνοιγμα / κλείσιμο του drive tray κ.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: