Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κατεβάστε όποια έκδοση των Windows 7 ή 8.1 θέλετε


Οι περισσότεροι υπολογιστές που έχουν Windows δεν περιλαμβάνουν κάποιο CD/DVD εγκατάστασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε ξανά το σύστημα. (Υπάρχει βέβαια η επιλογή να δημιουργήσετε δίσκους ανάκτησης -recovery discs, όμως δεν είναι το ίδιο πράγμα).

Ο παρακάτω οδηγός προσφέρει απευθείας links για τις τελευταίες εκδόσεις των Windows που μπορείτε να κατεβάσετε ΝΟΜΙΜΑ στον υπολογιστή σας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να τα χρησιμοποιήσετε χρειάζεστε απλά ένα έγκυρο product key των Windows, διαφορετικά αν δεν βάλετε product Key θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για κάποιο ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, (συνήθως 30 ημέρες).

Όλες οι παρακάτω λήψεις είναι από μόνο επίσημες πηγές. Δεν συνιστάται να κατεβάσετε τα Windows από ανεπίσημες πηγές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που περιγράφονται παρακάτω για να κάψετε ή να αντιγράψετε τα αρχεία εγκατάστασης σε CD/DVD ή USB, ή να χρησιμοποιήσετε το ImgBurn.


Windows 7



Τα Windows 7 παρέχονται ως ISO το οποίο μπορείτε να κάψετε σε δίσκο ή να αντιγράψετε σε ένα USB drive. Παρέχονται από την Digital River, (η εταιρεία που φιλοξενεί τα αρχεία για την Microsoft επίσημα, αν αγοράσετε ένα αντίγραφο των Windows 7 από το Microsoft Store, επίσης το κατεβάζετε από την Digital River).

Το Windows USB/DVD Download Tool μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιγράψετε τα αρχεία εγκατάστασης σε USB εάν θέλετε να τα εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας ένα USB stick.


Windows 7 Home Premium with SP1 32-bit: X17-58996.iso
Windows 7 Home Premium with SP1 64-bit: X17-58997.iso
Windows 7 Professional with SP1 32-bit: X17-59183.iso
Windows 7 Professional with SP1 64-bit X17-59186.iso
Windows 7 Ultimate with SP1 32-bit X-17-59463.iso
Windows 7 Ultimate with SP1 64-bit X-17-59465.iso

Windows 8.1


Η καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσετε DVD ή USB εγκατάστασης για τα Windows 8.1 είναι να κατεβάσετε to εργαλείο της Microsoft Create media . Πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα που εκτελείται στο σύστημά σας για να δημιουργήσετε τα απαραίτητα αρχεία για την εγκατάσταση των Windows 8.1 σε έναν υπολογιστή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την επιθυμητή γλώσσα, έκδοση των Windows 8.1 και την αρχιτεκτονική (36 ή 64). Μπορείτε να επιλέξετε απευθείας αν θέλετε να αντιγράψετε τα αρχεία σε ένα USB flash drive ή να δημιουργήσετε ένα αρχείο ISO αντ 'αυτού.

Windows 10

Τα Windows 10 είναι διαθέσιμα μόνο ως technical preview αυτή την στιγμή. Μπορείτε να τα κατεβάσετε απευθείας από τη Microsoft ως ένα αρχείο ISO που μπορείτε να κάψετε σε DVD ή να αντιγράψετε σε USB .

Τα Windows 10 μάλλον θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο του 2015.

Αν βρήκατε χρήσιμο αυτό το θέμα κάντε ένα Like στο Facebook πάνω δεξιά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μεγάλε μας δουλεύεις? Ζητάει να κάνουμε εγγραφή... Τι πράγματα είναι αυτά? Ή το δίνεις ελεύθερο για όλους ή μην το δημοσιεύεις καν! ....

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχει. μην το ανοιγετε. τσαμππα κοπος. Μας δουλευει. Κολοσαιτ

PCTipsGR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύει όλους, τα link δε λειτουργούν. Κοίτα το άρθρο καμιά φορά και ενημέρωνε το, ή μην το έχεις δημοσιευμένο καν.