Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εφαρμογή για διαχείριση των email σας σε Android και iOS


Ως τώρα η διαχείριση email στα κινητά ή τα tablet γίνεται τις περισσότερες φορές μέσω του προεγκατεστημένου email client του κάθε mobile λειτουργικού ή μέσω του Gmail app. Η Microsoft έδωσε μία ακόμη δημοφιλή επιλογή στους χρήστες Android και iOS, κυκλοφορώντας το Outlook στις κινητές συσκευές.



Είναι διαθέσιμο σε τελική έκδοση για iOS (8.0+) και preview έκδοση για Android (4.0+), το Outlook υποστηρίζει τη διαχείριση email από Office 365, Exchange Online, Exchange Server (2007 SP2, 2010, 2013), Outlook.com (Hotmail, Live και MSN), Gmail, iCloud και Yahoo! Mail.
Επίσης, υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.


Μέσω του Outlook οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται μαζικά τα email τους, με την εφαρμογή να αναλαμβάνει να οργανώσει αυτόματα τα σημαντικά στην καρτέλα «Focused» και τα υπόλοιπα στην καρτέλα «Other». Μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, υπάρχει η δυνατότητα για ρύθμιση ενεργειών μέσω κινήσεων, όπως για παράδειγμα για διαγραφή ενός email με σύρσιμο προς τα δεξιά ή αρχειοθέτηση με σύρσιμο προς τα αριστερά, κλπ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για προγραμματισμό των email για λήψη στα εισερχόμενα μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τέλος, η εφαρμογή διαθέτει πολύ καλή λειτουργία αναζήτησης των email, συνεργάζεται με άλλες υπηρεσίες, όπως οι OneDrive, Dropbox, iCloud, Google Drive και Box, για προσθήκη συνημμένων αρχείων στα email, καθώς επίσης διαθέτει και λειτουργία ημερολογίου για εύκολη οργάνωση των ραντεβού.

Αν βρήκατε χρήσιμο αυτό το θέμα κάντε ένα Like στο Facebook πάνω δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: