Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Absinthe: Untethered jailbreak για iPhone 4S και iPad 2 (Windows - Mac)


Tο πολυαναμενόμενο jailbreak για τα iPhone 4S και iPad 2 είναι πλέον γεγονός, με την εφαρμογή Absinthe, σχεδιασμένη από όλη σχεδόν την κοινότητα των jailbreakers, σε μια συνδυασμένη προσπάθεια να γκρεμίσουν και το τελευταίο «κάστρο» της Apple, δηλαδή την προστασία του επεξεργαστή Α5!

Η παρακάτω διαδικασία αφορά χρήστες Windows αλλά και Mac.



Διαδικασία jailbreak με το Absinthe (είναι ίδια για Mac και Windows)

Βήμα 1: Download, κάντε extract, και «τρέξτε» την εφαρμογή Absinthe. (Windows) - Absinthe. (Mac) -

Βήμα 2: Συνδέστε το iPhone 4S ή το iPad 2 μέσω USB καλωδίου.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο «Jailbreak» για να ξεκινήσει η διαδικασία του jailbreak. Θα κρατήσει αρκετά, προσοχή ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΤΕ τη συσκευή σας, και σε κάποιο σημείο το iPhone 4S ή το iPad 2 θα εμφανίσει ένδειξη «restoring from a backup», γράφωντας: «Restoring in Progress». Προσοχή η διαδικασία θα κρατήσει αρκετά λεπτά (περίπου 5-10), και πάλι επαναλαμβάνουμε ΜΗΝ αποσυνδέσετε τη συσκευή σας.


Βήμα 4: Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο με το όνομα Absinthe στην Home Screen. Αναζητήστε το αν έχετε πολλές οθόνες στο iPhone 4S/iPad 2 και πατήστε το. Θα πρέπει άμεσα να μεταφερθείτε στην σελίδα του GreenPois0n και μετά, ξαφνικά η συσκευή σας θα κάνει Reboot. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο και μετά την επανεκκίνηση, το εικονίδιο της εφαρμογής Cydia θα έχει εμφανιστεί στην Home Screen!

Βήμα 5: To iPhone 4S ή το iPad 2 σας είναι πλέον jailbroken!


Σημείωση: Αν επιλέξετε το εικονίδιο Absinthe και σας εμφανίσει σφάλμα «Error establishing a database connection», μεταφερθείτε στο Settings > Network > VPN και θέστε το στο ON, MONO ΑΦΟY το Absinthe εμφανίσει: «it's done». Αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει. Το VPN θα εμφανίσει σήμα σφάλματος και μετά από λίγο θα κάνει restart. Αν δεν κάνει restart, «τρέξτε» πάλι το Absinthe.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: